Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odlična stvar. Samo što su trebali uvesti još i golmansku izmjenu koja ne utiče na igračke izmjene. Tako bi se povećao broj golmana koji bi ulazili u pola utakmice a ne kao do sada čim krene utakmica znaju da neće igrati. Bilo bi više kvalitetnih golmana u svijetu a drugi golman u vrhunskom klubu ne bi truhnuo i propadao. Čudi me da to još nije napravljeno.
Ja bi napravi da moze svi 11igraca da zamijeniti ko rukometu.
Dragi nas objektivni klix zasto nema vjesti o danasnjoj presudi Suda BiH dobrim bosnjanima za koncetracioni logor u Tarcinu?
treba uvesti zamjenu nakon povrede, al sa odgodom od 5min (da bi se zastitili od glumljenja povrede)
Treba uvesti neogranicen broj izmjena ...
kako je krenulo sa izmjenama moci ce se i citva ekipa izvest i uvest nova ha ya