Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Željo je to. Sarajevska raja je vazda navijala za Želju dok su došljaci navijali za Sarajevo, valjda što su imali želju živjeti u Sarajevu pa onda i klub Sarajevo.
Tako je legendo moja,uvjek sam to govorio...
Heh, da gradska. Pola ih nema zube, imaju 1312 tetovirano na ruci, smrde na travu. Prava fina gradska raja.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Kazu oko 3500 navijaca bilo posto i ne smije vise a izgledalo kao da je bilo 8000 bar na oko,sta ti znaci stadion manji,na Kosevo da dode 3500 ljudi pa to isto kao da nikoga nema,samo zapad prima 17500 ljudi.
Dešava se...
Па Максимир зову Празнимир јер никад нема навијача, не знам какав је ово комплимент😂
Sve je ok osim sto se nastavlja trend da sudije cuvaju Borac, pred ocima sudije cist crveni ali ne smije ga pokazati, bar jos tri faula za zuti , auti ...... zalosno i nema nikakvog smisla,
Dobar trener
Dobar trener
sve su to seljački klubovi
Radi ti na kondiciji i fizičkoj spremi... U drugom poluvremenu nisu mogli centra preći protiv Borca...
Eto ti si... Željo prešo centar 3x u drugom poluvremenu
Haj' ne seri, zivota ti.
Atmosfera na maksimuru isto kao kad je umro tito
Svaka cast za borbenost. Steta, mogli smo do sva tri boda da nisi napravio onaj potez ko ckapi i umjesto spica 15 minuta do kraja ubacio stopera i to na njegovu neprirodnu poziciju. Uz to imas pravo na 5 izmjena ti napravis trecu u sudijskoj nadoknadi, a pola igraca nema vise snage da gleda, a kamo li da trci.... Al' hajd.. treba biti iskren, Borac je u startu igrao sa oslabljenim i umornim sastavom, tako da se ne treba pretjerano zavaravati.
boljeg stadiona u BiH a i sire nema,možda ovaj novi u Osijeku bude na tom nivou!?!!
Kad se zaokocka jos juzna tribina onda ce izgledati kao stadion. A teren je perfektan.
Srbija je dobila pare od UEFA i grade još 8 stadiona po njihovom standardu i imaće 20 modernih stadiona kakvih Bosna nema jedino za ovaj nacionalni koji će biti najmoćniji i jedan od najvećih u Evropi mora 70% sama da finansira. A zašto jedino BiH neuobičajeno sredstva jer je i Hrvatska to dobila.
@Murat "Gradska" raja navija za zelju ( Foca, Gorazde, Rogatica)
Hahahahahaha
Ivkoviću s ovakvom ekipom, koja ti je sinoć igrala, ne ćeš daleko....tanko je to....malo ih borbenost ponijela i slučajni pogodak...a navijači ne igraju.
vidi ti bolan hoce li imat para da ti isplate platu