Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako ode u Hajduk mozda dobije poziv Susica.
OCAT?
OCAT ili sirće ?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Jedino ce za Safeta "Tele" Susica zaigrati ako napravi transfer u veliki Evropski gigant i prvaka LP-a Hajduk Split.
dabogda ti momak u bayern otiso i dabogda odbio poziv susica.. kad tebi tele jebe majku jebi i ti njemu trostruko, nista vise nije ni zasluzio..
Licno treba Susic odgovarati za neuspjeh i mahnito ponasanje ignorisanje Zukanovica nepozivanje Stilica, Mahmutovica sram ga istid bilo izaziva ludilo medju FANATIKOSIMA SIROM SVIJETA UNISTIO JE REPUTACIJU KOJU SMO KRVAVO STEKLI !!!!!!!!!!!!!!!!
ih ja mislio ode u u jednu od liga 5,a ono sjasi Murta da uzjase Kurta,opet Poljska..
pa zar nije tako,da je zvijezda Real bi ga trazio,PSG,Napoli,Chelsea...al kad te Lech trazi u Wisli...sinko moj,srednja zalost,....a mi ga okivamo u zvijezde..Pape ipak zna sta govori !!!
@administrator Molim vas redakcijo KLIX imate li moc snagu ili bilo sta da ultimativno zatrazimo da se Stilic pozove u A team.???Pripadnik BH Fanatikosa iz Ceske Susic se igra sa nacijom dali razumijete?
ima u Klixu jedan naocalonja,on kad ode u wc u sekundi se preobuce u Supermana,eh taj ima snagu i moc,ali se jos uvijek folira da ko biva nece,da mi raja ne skuzimo da je on taj super heroj koji ce reci Papetu"Hos zvat Semira,zovi ga,hos te da sad osinem pleskom,jel hos,nemoj da te ja sada udaram'
sto mrzim ovo!! nije da momak ne zna igrati al koji qurac ga disu toliko ko da ce podpisati za real ili barcu. Da je toliki talenat nebi igro u poljskoj ili ukraini!ipak stilicu svaka cast za solidnu karijeru! budimo objektivni i realni!
Pojma ti nemas o fudbalu prvo to da naglasim. Drugo isti onaj Edin Dzeko je igrao u Českoj ligi dok nije presao u ne tako atraktivan klub Wolsfburg, pa je tek tamo pokazao svoju klasu. Igrac koji je proglasen za najboljeg igraca Poljske lige za proslu godinu zasluzuje poziv u repku, jer je bolji od pola igraca koji trenutno igraju. Ako nije od pola bolji je makar od amidzinog malog, mislim da bi mu mogao drzati casove fudbala.Ukucaj na youtube i pogledaj klipove kako taj isti Stilic igra. Na kraju predlazem da se ne bavis vise fudbalskim temama, jer ocigledno nisi majstor za ovaj zanat, idi komentarisi tamo Kim Kardashian mozda si u tome dobar. Pozz
Jarane odakle toliko dusmanluka odakle si ti ?da i tebi Susis nije amidza?
Ako se vrati u Lech onda je lud!
hjoj ako ne ode u real ,tanko koliko ga trpate po portalima
Smuda se pribojava