Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kaže mu kako sam se posr'o ko konj...
Treba mu Ronaldo reći ko dijete Bošnjačkog tajkuna na Bjelašnici" znaš li ti ko je moj tata"
Pa da mu je rekao ovo slušaj imas 36 godina,dobio bi otkaz vec.
Nije to Ibra 😎
prekousta ga
Kreten. Uvijek mu je bilo bitno samo da on igra i da samo on daje golove, a za ekipu ga nije briga. Zato nikad nece biti veci od Messija koji je bezbroj puta davao i penale suigracima da izvode. Kod njega golovi dolaze sami od sebe.
Bezveze prica. Ronaldo i Messi su najveci svih vremena i debilno je pokusati uspirediti jednog i drugog. Osvojili su sve sto se osvojiti moze i zasluzuju sav respect. Ni jedan ni drugi nisu zlatni i imali su svoje lose momente, al sto se ticr fudbala nema boljih nit ce ikad i bit.
Messi je dosta ispred Ronalda, apsolutno po svemu.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Kako samo mladoliko izgleda još uvijek, šta radi trening i dobra ishrana.
Vidi se da se poceo farbati
Ego kod ljudi koji su dominantni u bilo čemu prerasta u ozbiljan komplex i problem , prvenstveno prema sebi samome i prema svima koji i na momenat taj njegov EGO ugrozi :)