Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dje ima taj aduktor da se kupi?
moze mu pomoci jedino oko amre
da su malo vise solidarni prema Dzeki , kao on prema njima kad je rijec u dodavanju...i on bi jos vise mogao da pokaze..inace cijela ekipa je losa trenutno..pa gdje svi tu i mali Mujica ..al da ga nije Roma bi bila jos losija ...nemaju oni jakoga kao sto je on
da vam nije dzeke ne bi vi vidili prvih pet, niti kakvog drugog evropskog takmicenja. Frajer vas vadi konstantno, otkako je doso, minus prva sezona adaptacije...frajercina na kvadrat, nas dzekson!!
Iskreno ni sa njim ne gledaju top 5. Dobro je ako završe u top 7... Ne može to tako sredina ne valja ne znaju ništa,a ova dva balavca na krilima nemaju iskustva.