Ruski Anzhi nudio ugovor snova
0
Trener Reala Mourinho odbio 25 miliona po sezoni
Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A da se usput naj3b3m mam3 novinaru farceloninom navijacu koji smatrajuci da ce postavljajuci ruzne slike najboljeg trenera svih vremena, istome nekako napakostiti. Nazalost, mentalno osakaceni clan redakcije sa.x-a nije ni svjestan da upravo ovakvim slikama izaziva suprotnu reakciju, naime, vise se fancy ribica dira po mindzi kada vidi mourinha nego sto je on uspio vidjeti u zivotu. Ah, da, to sto je retardirani barcelonin fan i sto ga redovno u mracne sate baci na Lessija mu takodjer nece pomoci po tom pitanju :D
Voljeli ga ili mrzjeli kapa dole za sve uspjehe, i zbog NE ruskim milionima.
Ma da, plemeniti Mourinho ne želi novac, zato je bio redom u svim najbogatijim kubovima svake lige u kojoj je trenirao. Pa stvarno, kapa dolje ;)
ahahahahahahah ja slike braco mila! isti mr. bean!
Voja je izdominirao srblje
Ja levata braco moja mila.
Joj jarane gledaj mu FRNJOKALICE !!! uJUTRU MRZI SEBE A POPODNE ČITAV SVIJET. Ma lažem on voli samo sebe , svog jedinog seba i zato ga Guardiola J,.....be
TAKO JE BRATE,KEVU ĆEMO IM OVE GODINE REDOM...NAPRIJED MADRID
@majo sestro presvete loze serbskije, a koji ti je taj testosteroni? Neki talijan? I ove naše Jagodinke padaju na talijane. Ja ih nevolim. Prevaranti jedni onako tamnoputi. Često se turčin preruši u talijana kod nas pa nam odvukoše sve žemske iz sela, a one padaju ko trule šljive, omađijane đavlom.
I ja bih...
sorry, testosteronima .... znam da sam sa komentarom nidje veze s tekstom, ali on je meni tako mmmmmmmmmmmmmmmmm dobar :*
Nemam skole uopste, glup sam, nepismen. Ali bih tebe mogao nauciti sta je kultura. A kako bi te tek slomio? Uuuuu. Moj magupe \"pametni\"....
A ti nemas grama kulture.. zalim majku koja te rodila :( Vjerovatno i zena sama sebe zali. :((
Mrzjeli? A mrtve ti svoje prcio...imas 3 razreda osnovne i dodjes tu da komentarises
@srblje dragi sad se stvarno uplaših! Voja se ničega ne boji osim lavova iz neke bosanske pionirske savane kojim mi zapretiše kad sam hteo doći u bosnu, Ali ovo nečistivi radi pa će Voja ipak pobeći. Oprosti brate ali ovo je junački beg!
... nego kontam ja onako, ko ti @srblje brate, dubokoumno. Ovde je i naš Rus mutliimlij...nešto... brat Suleyman Kerimov ime mu ljubim pravoslavno presveto pa bih povukao one grdne reči što izrekoh SKUTORE, a tek ono 3000DM uh to mu stvarno nisam smeo reći. Izvini brate Suleymane pobratime @srblja i mene na propustu neoprostivom.
@srblje prijatelju, gle ti ovih lekeova i anlikeova. Ovde mora da je nečastivi prste umešao jer ja mogu doli samo jednom. Ne reče ti meni nikad kako se to radi pa da se Voja bori sa aždahom đavla, neprijateljom srpskoga roda presvetoga. Pomagaj viteže milosrdni!?