Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Smijesan klup
Igraci misle da igraju u ligu prvaka zado odmaraju po terenu
PSG se cuva za ligu prvaka
Ooooj mora da ga je navijaš duševno povrdijedio, i po već uhodanoj taktici Neymaru se učinilo da je čuo zvižduk sudije kako mu svira prekršaj.
Smije se navijac kaze evo vansudska nagodba 100000 ... lutkica
Ovaj isfrustrirani glumac živi u oblacima. A nije sposoban ni francuski kup osvojiti. Lako je bilo kriti se iza Mesijevih leđa. Sad se vidi ko je ko.
Tako vam i treba kad za jednog padavicara platite 200 mil eura, za te pare ste mogli dovesti 3 svjetska igraca i mozda nesto napravit u LP, ovako uzivajte u svojoj prciji od lige i zadovoljite se s tim.
I tu zijanise kup, svaka cast Renesu... Usutise ih na pošten način