Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
lik srusio real sa maramicom ustima...
Kad mali Kodro razbuca Barsu, pa ga kupe i naredne sezone, Suzi, Mesi i Nejmar budu igrali samo da njemu dadnu loptu...
hahaha
Meni je došlo na san kako... Moraš koristiti obje noge znači, ali jako. Jednostavno igraš ono praviš se da ne poznaješ nikog, šaraš očima, nasloniš se na stativu bole te brige, i čim ga sročiš kako pravi slalome i prelazi sve živo, iskoristiš slabu tačku i taman kad pođe da puca znači ulijećeš ne znaš ni za Boga ni narod, s obje noge znači jako u onaj dio gdje kostobrani ne štite.
Ni lisice ni pistolj! Radije Bonucci & Chiellini! ;)
Ma nisu ga ni oni zaustavili nego je Juve imao sreće pa im nije zabio nijedan gol. Prvu utakmicu je Messi bio odličan, napravio je dvije 100% šanse, Buffon je jedva skinuo onaj šut sa ivice 16-erca. Pa u drugoj utakmici je imao 3 šuta gdje su samo centimetri odlučivali da li će lopta ući u gol ili ne. A najbolja šansa je bila ona iz 19 minute kada su svi već vidjeli loptu u golu. Ali nema veze naplatio je sve promašaje protiv Reala...
@LuckyLuke1 e jest i naplatio.. hehehehe! Evo sad javlja na radiju da je Barca pozvana da igra polufinale lige sampiona zato sto su pobjedili Real..
Hahaha...koji jadnici...a prije par godina isto tako i za Ronalda govorili...