Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ipak mislim da mu Mesnsa neće prihvatiti ostavku ,ostaće profa jutro je bolje od noci
Kad si glup nije bitno koje je doba dana ili noći. Ne možeš dati ostavku a igrači još nisu ušli u svlačionicu. Smiješan lik.
Ko poznaje profesora to je jedan moralna čovjek i sasvim normalna reakcija.Vidio sa čime raspolaže bolje šta nego u 5kolu kad bude kasno.Naprijed profa
Koji cirkus ja ne znam ko gleda ovo sranje od fudbala uopste mi nije jasno
Kad padneš podigni se i nastavi dalje
Joj ovo je toliko seljacki . Pa ne treniras Real vec Kakanj . Borac je realno za klasu jaca ekipa . Ovo je stvarno bezveze da treneri poslije svakog uvjerljivog poraza daju ostavke.
@sarajlija76, Ako nisi znao pola ekipe Mladosti je bilo zarazeno prije 2-3 sedmice....
Moj Šolbiću i pad je nekakav let! Ali ti si odlučio da letiš
Uvest u ovoj ligi dopuštene 3 izmjene trenera po kolu, a ne igrača.
sad kad uleti robi da vodi mladost direktno ce ispast u trecu ligu