Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uzima losu gandzu. Veze nema. Bolje bi bilo da predlozi da se uvede dvokorak,
...pod hitno uvesti pravilo 3 kornera - penal.
Mozda samo da se zabrani vracanje golmanu
Treba uveati pravilo da se igra bez golmana 🤣
pushi ga pijoli.. sve je to sastavni dio igre. Da to uvedu tvoj mrtvi Milan bi bio u Seriji B
Prije II svjetskog rata rukomet na Olimpijadi se igrao na velikom terenu 100x50 metara. Zbog slabe dinamičnosti, ova forma rukometa je izumrla 1966. Umjetničko klizanje je ukinulo obavezne likove, koji su nekad bili 60% ocjene. Odbojka je ukinula osvajanje serve. Košarka uvela trojke i poluvremena pretvorila u četvrtine. Kad-tad će i fudbal mijenjati pravila da se poveća njegova dinamika.
Dodat ću da se NHL igra na manjem terenu od olimpijskog i onog sa svjetskih prvenstava. Svakako je dobio na dinamičnosti i atraktivnosti...
Još da uvedemo napad od 24 sekunde i imamo nogošarku. :D
Bolje bi bilo da se uvede da sudija umjesto pištaljke ima pištolj,manje bi bilo faulova i gledali bi pravi muški nogomet.
Svi u napad ,ja budale
nije bas da sam ljubitelj hokeja
Manji teren. Dopustite tucu. Lomljenje. E tad CE zanimojivo biti
Idi onda gledaj ragbi
Čovjek se očito zeza. E moj Klixu...
Ja trenera i qurca. Ovo pocelo uvezu po tri pobjede i odma bi neka nova pravila. Ovaj nema nazad, onaj Svaba slusalice i mikrofon. Cirkusija
to u fazonu basketa, imaš 8 sekundi da pređeš centar, nakon toga ako se vratiš nazad gubiš napad.
Milan ne bi osvijio 2 trofeja da je to prije bilo.
Zašto nije predložio igru bez lopte onako na suho..