Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Logicno. Igrac koji celi dan ne jede i ne pije vodu i nije sposoban za ekstremne fizicke napore. Samo religijski fanatici mogu ovo da dovedu pod pitanje.
Salah, Pogba, Kolašinac, Benzema, Mane, Ozil, Ribery.... Da ne nabrajam dalje, sve igrači koji poste dok igraju utakmicu, a itekako dobro znaju odigrati Jel da?
Doticna… pa sigurno da postoji dio igraca na koje post ne utjece toliko i mogu izdrzati napore. Vecina njih ne moze, I ja da sam trener , tesko da bi stavio u ekipu igraca koji ne moze dati 100% na utakmici. I dosad se igralo, postilo, iftarilo, ali se nikad nije ovoliko silovala javnost s tim. To bi trebala biti intima svakog covjeka za sebe
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Malo su naporni postali tekstovi na ovu temu, ima li šta aktuelnije iz područja sporta?
Ha ha ha camugo izgubili ste
e hajte vi pametni sad objasnite kako Benzema zabi tri gola a covjek posti. ne serite matere vam. hvala unaprijed 🤝🏼
Otkud znas da posti? ti mu drzo svijecu, ili je ona " babo zove te majka isaretom na rucak"
Firma (klub) ga placa (velike pare) dans radi svoj posao (trci za loptom). Ima utakmicu u 15 sati a u Francuskoj je iftar iza 20 casova. Jednostavno je nemoguce da u 15 sati ako je vec postio pola dana bude 100% fizicki spreman. Ako igra svoj posao ne moze odraditi optimalno. Sasvim logicno da ga trener odstrani. Toga je sigurno I sam igrac svjestan. Ako nije I vidi u tome diskriminaciju nek ide igrat u Alzir, Maroko ili Saudijsku Arabiju. Termini su u skladu sa postom.
Gube levatine 0:2! Samo glup ispade!
I vec gube 2:0
Vidi crncuge a kad se o čamugama radi uvijek ugroženi ....
Neke stvari ne kužim,u 21 vijeku, na veoma velikom tehnološkom nivou još postoje debili koji više vjeruju hodžama i popovima nego sami sebi…..ima ona narodna “šta zna Gedžo šta je čokolada,papir jede čokoladu baca”
Svi vi koji se dičite postom u stvari ne postite...nebitno o kojoj se konfesiji radi. Post nije da bi trubio pred sobom. To radiš radi sebe i Boga, zar ne? Ali bitno je da se to naglašava, da se zna, da se trubi o tome...
Ko si ti da nekome kažeš da ne posti? O cemu se trubi? Jako ružno...Bog sve vidi i Bog sudi...post nije samo odricanje od hrane i pića
Ne razumijem zasto to radi bas u vrijeme utakmice, a ne prije ili poslije. Zasto se mora utakmica prekidati? Na licemjeran nacin hoce da citav vide kako su oni religiozni. Pljuc
*Na licemjeran nacin hoce da citav svijet vidi kako su oni religiozni. Pljuc (izvinjavam se zbog greske u kucanju u mojoj prvoj poruci. Ko zeli da razumije, razumjece)
Sta hoces? Da pomjeri vrijeme zalaska sunca, estagfirullah.
Legitimno.
Dogovaramo se sto znaci mora bit onako kako ja kazem , sto ti je čafirčina...
Ukoliko ti način igranja ovisi od toga kada će ti igrač jesti i piti, a ne od toga kako ih ti pripremiš za utakmicu, nema od tebe (kao trenera) ništa.
Nema veze način igre i postavka sa nečijim nedostatkom izdržljivosti, snage, brzine i učinkovitosti. Dibidusu. Ti bi bolje posložio ekipu i od Tuchela i Klopa
Smjesno. Vi ne shvatate koja je to mentalna snaga postiti i igrati.
@Dotična, a ti si mnogo kompetentna da porediš fudbalere po učinkovitosti. Kolašinac u istu rečenicu s Benzemom, cirkus. Koliko god vi odbacivali sve logičke, naučne i sve druge činjenice, razlike ipak postoje, a ti igrači su preplaćeni da bi njihova želja ili post bili znad interesa kluba!