Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Upravu je Dzo Strela, isti program sam i ja gledo. Dali je to nedostatak vijesti za pojedine medije pa da o svakoj sali naprave citavu pricu, zar se ni jedan novinar nije upitao kako to da Hiddink tacno zna koliki mu je bio pritisak. Boze boze o kakvim vi budalastinjama pisete. Zvrnite rukave i na posao kako treba a ne tu lupetati o svemu i svacemu.
Novinarsko sra*e!
Kako mediji znaju da preuvelicaju stvari, strasno. Uzivo sam slusao kada je Hiddink za holandsku televiziju NOS posle utakmice govorio o ubrzanom radu srca. To je sam rekao jer je hteo da objasni kako je bila uzbudljiva utakmice, a ne sad po novinarima kako ima problema sa srcem. Tako gospodo novinari ne sirite gluposti i neistinu. pozz iz NL, Hiddink is king