Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U Bosni i Hercegovini Sarajevo i Zeljeznicar trebaju dominirati kao u Rusiji moskovski klubovi, a Celik bi trebao biti ko Zenit iz St Petersburga. Isto i Olimpic bi trebao isto tu u vrhu.Solidniji klubovi bi bili Sloboda, Travnik, Zvijezd, a Siroki Brijeg, Borac, GOSK, Slavija iz izmisljenog istocnog sarajeva Zrnjski bi sluzili samo kao kanta za nabijanje gol razlike.
Volim Želju ko oči u glavi ali sram ih bilo zbog ovoga. Pustiče Chete da nas dobiju i ispade Sloboda. Nema šta nam nisu radili u prošlosti i mi ih puštamo, a naša Sloboda odlazi iz lige. Amare srami se.
http://betdojava.blogger.ba/ [email protected] S NAMA ODIGRATII JE SIGURNO!
Kažu Zemlja okrugla ?!...sutra ću u Međugorje da pitam fretela,pa ako kaže...
Jeste, i tad je, ko i danas, trebalo ikebana i Glavaš pardon Glavić se potur(č)io. Eto mu sad.
Pa bagro jedna kako vas nije stid čovjeku pominjati njegovu porodicu. Još govoriti da je četnik. Jedan od reprezentativaca naše zemlje koja je igrala prvu zvaničnu utakmicu protiv Albanije. Koji smo mi hajvani.
Zao mi Kozare.....trebali su ovi iz smrdnice ispasti, ovi iz tuzle igrali moderan napadacki fudbal....cestitke Zeljinoj legendi Vladi Capljicu!
Jesu nam ljaskani zenicu okupirali , nemozes se okrenut a da te rumen osjecaj ne obuzme . sto bi se reklo , haaaaaaaaaaj kolko nas je ... Jedini izlaz za vece gradove su zidine kao u srednjem vjeku i putarine .
Smijem se glupim Bošnjama iz početnih komentara, samo dokazuju zašto se o njima pričaju vicevi. Ništa čudno, s t o k a je to. A Glavaš mislio da je dovoljno što je postao poturica i sve će ići. Zaboravio kako su prošli Šiber, Divjak ili Vešović kad kao poturice više nikom nisu trebali.
SIROKI , ZRINJSKI ,GOSK ,BORAC ,RUDAR ,SLAVIJA ....nez dalje.....
ma vlatko napusti te seljchine iz prljave zenice nisu te vrijedni....
jeste šibicari ispali papci jedni... sto kad ste tako kvazifer i korektni niste odigrali tekmu kao i cijele sezone
Zao mi Slobode pravo,jer imam havera i iz Tuzle,Sarajva,Mostara,Banja Luke itd.,al normalnih ljudi:-))))).Mozda je i bolje za Slobodu ovako,jer ce se vratiti 100 % jaci,jer ce sad vjerovatno ocistiti djubrad koja su u klubu radi vlastitih interesa,a ne radi sporta i Slobode(ma nece ih trebati cistiti,jer ce oni sad sami otici),mislim da bi se vako nesto trebalo desiti i Celiku,pa da postane \'zdrav\'\' klub,jer realno,htio neko pogledati istini u oci ili ne,u nasoj dragoj BiH postoje samo 3 zdrva i sportska kluba,a to su Zeljo,Olimpik i Siroki,a u svim ostalim su haos,jad,cemer i bijeda i borba za vlastite interese-bez sporskog duha.Dragi moji Tuzlaci sto prije vam zelim povratak u ovu nasu \'Premier\' ligu(ko joj samo dade ime) :-))))),sve najbolje i da se vratite jos jaci sa svojim podmladkom i vlastitim snagama,jer ste uvijek davali izvrsne fudbalere.Vel.poz.....
Pa u ovoj nasoj ligi uopste nije potreban TRENER! Sta on ima da vodi nekog, kad se sve ZNA ko ce biti prvak BIH!!! SAMO BEZVEZE primaju platu, ZASTO SE NI JEDAN TRENER NIJE POBUNIO NA KRAJU, i priznao sve???? NECE, jer tak oce imati svoje mandate po par mjeseci zaradjivati finu platu i dobiti nogu i opet naci neki angazman! TAKO TO IDE RAJA!!! TREBA PRESTATI GLEDATI OVU NASU LIGU I CAO! Bacanje novca treba ba sirotinju nahraniti, ne fudbalere ccc
mrš bagro iz Tuzle. nije vam Željo kriv sto ispadate !! sami ste krivi. pa Slavija vas je ubila, imali ste 0 šuteva u okvir gola i samo 30% posjeda lopte. i šta hoćete ? da se neko smiluje za vas jel ? ma mrš !!
sto pametujete bezveze...Sloboda jeste klub sa historijom, i u Yugi i poslije,ali taj klub grca u dugovima,nazalost...i bolje je da sad ispadnu iz Premier lige gdje su im i troskovi veci...i da se vrate jaci i na nogama...Slavija je morala ostati..ima tu visa sila..to je javna tajna..Gosk-seoski klub...izborili su se da udju u Premier ligu i svaka cast..Velez nije imao za sta igrati...Željo-zasto da sampionska ekipa rizikuje povredu nekog od igraca na hercegovackom krsu??
stvarno covjek misli da ne mogu nize ovi navijaci celika .. al redovno iznenade =)