Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
omere predzi da treniras pitare
Omer Kopic je i dalje trener Celika samo je ponudio mandat Upravi ali uprava naravno nije prihvatila ostavku. i tako je Omer Kopic i dalje trener.
Naša premijer liga te, ljudi u Nogometno Savezu su opasni NEGO TALIJANSKA MAFIJA... Nema te agencije za sprovođenje zakona koja bi mogla istraži, te poslati CIJENJENE PRESTAVNIKE U KPZ.. TEŠKO DA IKO MOŽE SA NJIMA da se obračuna........... sportska mafija.....
Zamazite nam oci i jeb ite nas jos malo
pa zasto ne kaze ako je njegova ostavka vezana za stimaljku. zasto neko jednom ne probije led i ne pocne da raskrinkava ove mesetarije?
garant je sljedeci kemo hafizovic
daleko od toga da mi je kopic simpatichan i da imam visoko mishljenje o njemu kao treneru, ali sam u jedno siguran- chovjek je pravi sportista i vjeruje samo u rad. ne bi me chudilo da je ostavka njegova reakcija na shtimaljke iz uprave kluba.
a jeli omer imao komentar u vezi jucerasnjeg dogovora i stimaljke?
da je i sarajvo klub kao sto se pokusava predstaviti i mirza i co. bi podnijeli ostavke poslije onih bljuvotina..
A da samo zatvorite klub i pustite djecu da se igraju po stadionu bilo bi vam pametnije od ublehaske uprave, ublehaskog takmicenja, ublehaske igre, ublehaskog kluba sa jednim jedinim sto vam/nam valja - navijacima.