Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko provede 3-4 godine u Krajini i izdura ljeto; +40, zvizdan upeko, toplo, sparina pa jesen; kise, bure, oluje pa yimu -20, 1m snijega...skontace zasto su Krajsnici takvi kakvi jesu.
Ja kao Krajišnik sam na zapadu živio 2 vijeka i bio sam konstantno bolestan , kad sam se vratio u rodni kraj ozdravio sam. Potreban mi je jug/bura da me sasječe i onda sam Ok.. hladne kiše i vrućina koja kara kevu .... e to je naš element !! Jednom riječju mi smo prototipovi :))
Zaboravio si ratove i da smo mi ti koji najviše najebemo svaki put !
Stup odbrane BiH, Krajisnici uvijek spremni!
sigurno kad je ugasio kameru podjelio ih na dvi ekipe i onda je grudvanje pocelo a poslje toga bilo takmicenje ko ce napravit najboljeg snjeska dok kondicioni trener je u medjuvremenu poslao svakog igraca da donese po jednu mrkvu trcecim korakom da bi snjesko izgledao kompletan
Seljak nesto hoce dokazati, efekat nula, samo da ti se igraci razbole
Svakako će ispast iz druge lige ahhah
@sami.samovic.3 malo jadno jedinstvo pljuc
"Ispodoojte!" Sto mi je pregotivan ovaj krajiski dijalekt :)
Da vam nije kriva slucajno SDA ?
ljuti krajišnici svaka čast za ove momke
Odoše teroristi na obuku.
taćeš ti bedače ,idi ubi se dobićeš 100 šilinga
isplativije vam se baustelom baviti 😂
ako je ovo transporter, jebajiga
Sajo najbolje skine se i ti pokaži tim ratnicima kako se bori.Tebi puno uspjeha u sezoni i nadam se da ces uspjeti da ostvariš tvoje planove
Hadzibajricu nabavi Pinzgauere
zajebat je ovaj njemacki
Sad će smetljari da pišu negativne komentare protiv Krajišnika .
krajisnici