Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ajde nadamo se da su dobri i da će takvi i doć !
ne trebamo tražiti igrače po švedskoj njemačkoj i sličnima trebaju nam iz naše lige
Lozi malo. Dobar dio su vec preko nekih godina i igraju u nize rangiranim timovima ili drugoj ligi. Pod uslovom da ta djeca koja trenira u, opet pretezno nize rangiranim timovina, zaigra u jacim mozda se cemu nadati. Inace Svedska druga liga i dno prve nisu nista puno naprednini od vrha BiH lige.
Dobar igrač bio
O ovome liku je prvi pricao neki nas covjek na Face TV. Kaze da ovaj stvara nove Ibrahimovice
Lik zapoceo karijeru u Famos - Hrasnica nastavio Dinamo Vinkovci pa preslio u Svedsku nekih ranih 90. Barceloni zavalio golcinu lobom ..
Bravo Bicakcic ja sam ga gledao dok je igrao za Famos strašan talent bio
VIDI OVO: http://spijun.net/video-10-najseksi-bond-djevojaka/
Znam jedni prezime koje sigurno nema! Na s
Moj Nebojša svi mi to znamo.....al jebai ih kad neće da igraju za Bosnu haja...
Pa dobro, realno nije Bosna njegova domovina. Da je ostao ovdje vjerovatno bi bio konobar ili eventualno igrao u Bracinoj Vrbanjuši i radio u JKP Vodovod. Tako da je shvatljivo da igraju za zemlje u kojima žive. Nek je njima sretno i to je to.
Hoce li Pape predati VHS novom selektoru ?
cek samo da mu presnimim