Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kolašinac znači klupa
Kolašinac igra lijevog beka a Sokratis štopera tako da nece na klupu
cuj dugorocna opcija...30 godina...pa nije fudbal sah da igras do penzije
Solidan...ali za Watford-a
Vazda sam mislio da wenger ne da pare, ali do uprave je... Lagano idu tome da postanu osrednji klub u rangu Evertona
everton je jedan od najtrofejnijih u engleskoj i ima budzet kao tvoja drzava budalo!
@lale gator budalo, od stare slave se ne živi, i nott forest je bio dva puta prvak evrope pa vidi ga gdje je sad, po tome je uspjesniji i od arsenala. Everton je sad rinaka, kao i arsenal. I dalje, otkud ti znas koja je moja drzava? Sta to uopste znaci tvoja drzava? De nam pojasni.
Usrecili se samo tako:)))
ovi ako dodu do kapa uefa kuri me
Što se Grka tiče - volim ih, ali Tsavellas je nešto posebno... toliko je radosti pružio onim ejakulatom po talibanskoj SDA labrnji u 92. minutu... SDA mahala samo zanemela. "Šta je ovo?" Ćuti i puši... ajde. https://www.youtube.com/watch?v=6mTq8emDqjk
niko ne yebe ko siptari, kako guza ??:))
Frajer samo pravi nove profile, vidite da nema života.
Cigan!
Opet ides kod teroriste Sabahudina na terapiju
Pod hitno promjeni prezime