Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DŽEKSONIUS JE MEGAZVIJEZDA, I TO JE FAKAT! MI SE SVI RADUJEMO KAKO DŽEKO DROBI I ZABIJA GOLOVE!!! ;-)
JEBO VAM ON MATER U PO SUPKA.
Ovaj članak nije moguće komentarisati.
nije al imo je tvrd kurac prica se,za sve debile naporne na sarajevo-x comu.ti izvuci zakljucak mozgu.dobra igra wolfsburga,nadam se da ce se lagano nastaviti dizati.ocigledno im veh nije lez\'o.
jel nam danas dijamant imo tvrdu stolicu???
SAMO SJAJI DRAGI NAŠ DIJAMANTE I TRPAAAAJ.SMRT DUŠMANIMA BOSNE I HERCEGOVINE I DUŠMANIMA NJENIH SINOVA.
1. E Yebo ja sam sebe ako nebi bolje igro od ovog anti talenta grafitea .... 2. FK Laktasi ima bolju odbranu od Wolfsburga 3. Sto im ga Santana suknu sviju mi 4. guzil se sta?
Dzeko dijamante sjaji da od tvog svjetla svi smradovi pocrkaju... Jedan i jedini , DZEKO DIJAMANT!!!
Hvala dragom Bogu da se pojavio jedan Edin Džeko sad napokon djeca imaju pravog uzora i vidim da nam se u drzavi djeca masovno djeca sklanjaju sa ulice trenirajuci fudbal, napokon jedan pozitivan idol u ovom vremenu kada su estradne prostitutke i ljudi sumnjivog morala uzori mladima... Džeko je primjer kako se radom velikim zalaganjem moze uspjeti bez lopovluka stela i stranaka
SARAJELIJE, BOJKOTUJMO OVU STRANICU RADI UKIDANJA SVIH KOMENTARA KOJI SE ODNOSE NA PROFESORA GANICA! PREZENTUJU SAMO ONO STO ZELE DA ZNAMO!
kakav arsenal i kurac, dzeko je za reala il barcelonu
Svaka Cast Majstore!
Hvala Bogu da si pronašao svoj pravi identitet! Čestitam!
tooo dzeko majstore bosanski