Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja stvarno ne znam sta ste vi gledali, ili kako ste lose ovaj tekst preveli. Nije tacno da su gostujuci navijaci bili bez reakcije. Bili su u deliriju a cak je jedan navijac uspio utrcati na teren i proslaviti go sa Rooneyem i ostalim igracima. Bili su ludi od srece kada je Wayne dao go. Molim da se ovaj tekst ispravi, idioti jedni od novinara
Ma nemaju novi veze o zivotu, samo onako formalno copy-paste, a sto niko iz redakcije nije gledao tekmu nema veze, bitno je da nesto pise.... Ha Ha Ha nobovi!!! GGMU!!!
ejj decki, ovi naovinari sto to rade kao prvo imaju posla preko glave, nije njima samo LP u glavi, nemaju oni vremena kao vi jadnici da sve gledaju.vi dok imate vremena jadnici jedni da uvjek pisete komentare i kritikujete, jasno je da ste obicni luzeri u zivotu...
de ba ljudi, fino pise na dnu: Totalsport znaci sa-x urednici nisu ni procitali vijest, nego je automatski kopirana, sa-x njima placa za kopiranje ovakvih gluposti :P
ne može žuto novinarstvo biti profesionalno
otkriti ko placa ove lingviste pljuvace po sa-x portalu koji provociraju i nalaze greske. sumnjam da ih radoncic financira!
jel to tesko zaposlit novinara koji ima IMALO veze sa sportom,pa da mu ne bude mrsko pogledati snimke golova recimo,gdje bi vidio reakciju navijaca.onda nebi doslo do ovakvih nebuloza koje sklepate.!mislim imate potencijal da budete dobra stranica al brate vi nikako da skontate da trebate biti profesionalniji.
stvarno avaz-style novinarstvo...
eh, pali su oni na niske grane vec odavno, dok oni slave pobjede protiv luzera iz glazgova...a sto se tice te hrabrosti, buhahahah , obicna glupa utakmica, pa kako bi izveo penal da je finale...a jadnikaa.
Nebi ga drugacije ni dao,smetljar obicni,ja dragosti kad je dao gol IZ PENALA jbt isto da je finale :-DDD,ppk obicni
eto vi ste mi pametni.....pljujete na šta stignete... ako vam se ne sviđa kako radi sarajevo-x.com što onda uopšte komentarišete.....štagod dobro da se desi,vi psujete i pljujete.Kako vas nije stid?
rekao je Ferguson ne želeći pridati važnost činjenici da je postignuti Rooneyjev gol navijače prisutne gostiju na Ibroxu ostavio bez reakcije. valjda su mislili reci prisutne gostujuce navijace mene je fakat ovo zbunilo ...
http://www.youtube.com/watch?v=OhKd4Z5hYng cuj bez reakcije :/