Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Upravu si Vedo . Ko nece nemora , nek izabere dje mu je bolje . Imamo mi igraca koji ce igrati srcem za BiH .
Svako sebi trazi najbolje... Ali mi smo specificni po svemu... Vedo je dobar momak i igrac...
svaka čast VEDO,KO NEĆE I NE MORA IGRATI
V E D O D I J A M A N T U B O S A N S K I
Dobar si ti Vedade momak.
(Pošto ne može tamo gdje bi trebalo, jer ne hvalim FB. i SDP...) Još jedan besmislen tekst \"novinara\" F. B.orića. Neka on, Lovrenović i efendija Jeleč izađu na izbore, to bi bilo najbolje. Izašao je i Zubak, pa je dobio ono što je dobio. Isto bi dobili i oni. Svejedno, ja sam im kao Hrvat zahvalan, i njemu i njegovom \"novinarstvu\", i Zlaji i njegovoj \"platformi\" prema kojoj sam ja glup pa ne znam sam sebi izabrati predstavnike nego bi on, pametan, kakav već jest, uradio to umjesto mene. zahvalan sam im jer su nas ojačali u svakom pogledu kao narod, na stranu što u osnovi ne volim ni Čovića ni HDZ. A to što laže samog sebe i narod kojem pripada nije, niti će biti moj problem, nego njegov i onih koji vjeruju lažima koje se uporno ponavljaju.
Brišite vi, ali je čovjek u pravu: s BiH reprezentacijom možeš dogurati jedino do visinkskibh priprema na Igmanu. A i to neće dugo, neće biti love kad prestane stizati sa H područja!
Ibisevic the King
ma te takve pobjegulje odnosno izdajice rodne grude, kada vec odu za drugu državu, zajedno s njima poslati i cijelu familiju...koji ce nam k... ovdje! Takvima u karijeri zelim samo sto tezu povredu, po mogucnosti kidanje ligamenata ili nesto slicno!
tako je vedo..i reci svojim sunarodnjacima da hrvati i srbi iz bih nisu \"njihovi\" igrači
Vedo je u pravu
Upravo tako Vedo.. takvi kad odu oni nas ojacaju.. bolje je bez njih nego s njima..
@vozdra, to te bolan mantaju da se raspada da ne pitas sto ti je mami i tati plata sve manja, a cijene sve vece, al znam ja da ti to ne mozes skontati, jer nemas cime ;)
Možete vi brisati do iznemoglosti, ali je činjenica da za reprezentaciju zemlje koja se raspada neće igrati nijedan normalan Hrvat ili Srbin. Pozdrav!
odmjeren i pristojan momak! svaka mu na mjestu!
Neće valjda Slišković i Subotić igrati za državu koja se raspada po šavovima i mimo šavova. Za nju igraju oni koji nemaju izbora. Sa Zlajinom platformom pogotovo.