Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eh sad nek bjezi kod Pjanica u Lyon jer u Lyonu je odbrana katastrofa.
iza Misketa mi najmiliji igrac !
pardon sarajlije
BiH treba igrati \"lakse\" ali veoma bitne utakmice kvalifikacija na Bilinom polju npr protiv Estonije. Armenije, Islanda itd a protiv vecih selekcija tipa Spanije, Portugala se trebaju igrati na Kosevu. Ako je neko imalo realan ovo je pomeni najbolje rjesenje i svi sretni i zadovoljni i zenicani i srajlije :)
http://tutorijal.ebih.info/
real ga trazi...traze zamjenu za pepea
napravi sebi portal, pa objavljuj samo tebi vazne vijesti...sto citas ako te ne interesuje....
Cestitke Sahicuuuu!
koga boli kuddac za ovu nejverovatno glupu i nepotrebnu vijest?
mozda su napravili dobar transfer ali su ugovor dali samo na godinu dana,jer ocigledno nisu bili 100% uvjereni u spahiceve kvalitete.mnoge klubove, koji su bili zainteresirani za spahica, malo je bunilo to sto je u polijednje vrijeme igrao za lok samo u drugoj ekipi i nije bio standardni igrac mada je kapiten reprezentacije i dobre partije pruzao. nadam se da ce ih spahic kazniti i otici u neki jaci klub, jer ce biti opet slobodan igrac!!!
Svaka čast Spahiću, ali realno ovaj goal.com je kar\'na...
bravo Spaha! :D