Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma to je bilo cisto pranje para. pa on nije ni u totenhemu nije imao neku statistiku.
а кад се сјетим да су га камењусташице успоређивали са џексоном хехехехе
Bosna,najgora sportska nacija na svijetu.
sto se tice songa, njegove fudbalske vjestine nisu u potpunosti iskoristene, kad je igrao igrao je kao stoper, to je pozicija koju on moze igrat, ali koja mu nije prirodna, on je zadnji vezni. E sad posto je tito idiot pa nije izbacio busketska, a ubacio songa to je njegov problem. SONG je vanserijski igrac, barem ja tako mislim..
Hrvatska najuspjesnija nogometna nacija u povijesti. 1994 prva službena utakmica, 1998 3 mjesto na svijetu. Neka pati koga smeta....
Moj de#ilu kad je Elvir Baljic imao rekordni transfer u Real i kad je osvojio titulu Modric nije soccera igrao,a kamoli lopte.. EDIN je sa tim losim klubovima po tebi osvojio vise prvenstava nego sto je Modric odigrao utakmica za Real.. I za kraj, jer necu da se spustam na nivo nekog usta#e iz kamenjara, bih da ti porucim OVO JE BOSNA I HERCEGOVINA!
A šta reći za smrdljive hrvatiće propale..Jelavić drvosječa nikad neće biti u rangu sa Džekom,kao i ovaj krelac overrated nikada neće biti Pjanić..Samo im je ostalo jadnim šokčićima da se.ru po index hru i da ih niko nesluša.Jadni šokci..šljokci i srolje.
dobro,mogli ste staviti gdje je martins presao,sto me jedino i zanimalo.
@ wemos pozdravi mamu, sinoc nije bila bas najbolje
na vasu zalost mi smo se borili za drzavu Bosnu i Hercegovinu i nasa se drzava tako zove sto znaci da imamo drzavu a sto se tice entiteta pa i njemacka je imala zid pa ga sad nema polako sitno horoz biber melje a sto se tice dzeke i modrica pa dzeko je bio prvak njemacke,prvak engleske,najbolji strijelac i igrac bundeslige.tri cetiri puta igrac mjeseca u engleskoj upamtili su ga i real,united,milan,dortmund i reprezentacije njemacke,spanije,francuske i mnogi drugi a sta je modric osvojio osim prvenstva sa dinamom i sto je bio naj bolji asistent asistentu u totenhemu zato nemojte se brukat i poredit njih dvojicu jer to nema smisla
@anonimac Tisina! U cosak, u svojih 24% nazovi "drzave" :))) Nemate ni drzavu a vi bi igrali lopte... Balavac mali, slinavi. Luka je igrac Reala, a Klocu je plafon placenicka ekipa Man Citija, bez tradicije, iceg... slijedi mu samo propadanje. Uostalom, za sta se i ima kalit, nikad nigdje se niste plasirali, niti cete. Jer ste najbolji. Buahahaahahah :)))) Hrvatska je za vas nogometni san. Nemas pravo da ih uzimas u usta. Ckopi.
pa ako uzmemo u obzir zvanicne podatke reala modric je placen 30 miliona eura a zvanicni podaci citija kazu da je dzeko placen 32 milona funti sto kad se preracuna u eure dodje 37 milona ali vjerovatno je u hrvatskoj vise 30 od 37 miliona nemojte nazor pokusavat dzeko je najskuplji igrac bivse juge a to sto to vama smeta to je vas problem i ima jos jedna razlika izmedju njih dvojice dzeki su navijaci citija posvetili pjesmu i povazdan je pjevaju a modric je proglasen najgorim transferom
Zivi i dalje u snovima.. Mozda vi bosance smatrate glupima, ali barem znamo procitati sta gdje pise.. Ako neko ne vjeruje, nek molim vas provjeri na kojem je mjestu Edin Dzeko i koliki je bio transfer, a koliko je placen onaj stakor i onda ovom uji objasnite da mu je lukica jeftiniji 7 miliona eura.
Ma kakav Luka, tace on! Pijanic je za njega bog na terenu.
@anonimac Nemas ti pojma, jos navodis izvore na kojima se nalaze tacne informacije za razliku od tvojih nebuloza potkrijepljenih nacionalizmom. Evo ti u facu : http://www.transfermarkt.co.uk/en/modric-completes-madrid-move/news/anzeigen_99756.html Luka Modric, najskuplje placeni igrac sa prostora ex-Jugoslavije, SVIH VREMENA. Nemoj sad samo ono vase poznato: KMEEEE KMEEE, HELJP BAŽNIJA... KMEEEE DŽENOSAJD :)))))
mnogi poput luke su se odrekli kluba u kojem su bili sefovi i otisli u real tamo bi propali isti slucaj sa: robbenom, vartom, snajderom itd... jos malo i nece se cuti za njega a mogao je u totenhemu lijepo da igra.
ma mourinho mislo da modric valja i eto,u tottenhemu je bio dobar jer je bio trkac na sredini terena a u realu ima takvih igraca