Serie A
26

Tragični Inter doživio poraz od Cagliarija i ozbiljno ugrozio treću poziciju

Piše: K. H.
(Foto: EPA-EFE)
Ekipa Intera doživjela je poraz u prvom meču 26. kola talijanske Serije A na gostovanju kod Calgiarija, a tim Lucijana Spallettija izgubio je rezultatom 2:1.

Sve vrijedno pomena desilo se u prvih 45 minuta. Cagliari je bolje otvorio meč, a onda u 31. minuti Ceppitelli koristi asistenciju Cigarinija i pogađa za 1:0 i veliko slavlje na Sardegna Areni.

Ipak, samo sedam minuta nakon toga Nainggolan je ubacio loptu u peterac domaćih, a na pravom mjestu je bio Lutaro Martinez koji glavom postiže pogodak za 1:1 i vraća stvari na početak. Kada se činilo da će se s tim rezultatom otići na odmor, Pavoletti koristi centaršut Srne s desne strane i pogađa za novo vodstvo Cagliarija.

U drugom poluvremenu Inter je bio bolji protivnik, napadao je prema golu Cagliarija, ali im je i sreća u jednom trenutku okrenula leđa i nisu uspjeli doći do izjednačenja.

Vrijedi izdvojiti i to da je Cagliari u 92. minuti imao i penal, ali Barella nije pogodio.

Ovim porazom Inter bi mogao izgubiti treću poziciju ukoliko Milan slavi protiv Sassuoloa, a bodovo bi se izjednačili i s Romom koja će tražiti pobjedu protiv Lazija.