Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tebi nasriju i silvi takodje treba pno vise srece i forme koja je nikakva
domenech je rakao da je nasri najsebičniji igrač i najgori čovjek kojeg je on sreo u životu. ne znam kakva su domenechova životna iskustva, ali kako se nasri ponaša u utakmicama, bez obzira na zadnji gaf, može bit da je čojek u pravu.
@pfff sto nebi yaya i otišao iz Barce.. Bio je često na klupi a Man City mu dao 55 miliona funti za 5 godina plus bonusi za kvalificiranje u ligu šampiona... Bio bi lud da je ostao..
E moj Yaya, i ti ode iz onakve barce, žali dok si živ brate!!!
B A L O T E L L I !!!!!
DZEKOOOOOOOO BETON SAMO NAPRIJED DIJAMANTU
yeb0 ih balo više, ko da mu je noga zlatna koliko ga hvale
Nema sreca nista s cinjenicom da je igra shityja davno procitana, da je vezni red a time i napad, u krizi, da je odbrana najsuplja u zadnje tri godine, mogo bi jos toga nabrojati... Manciniju je iza nove godine noga, a onda slijedi veliko pospremanje, dovodjenje nivog trenera, novih igraca i rasprodaja ovih postojecih, koji ocito ne funkcionisu kao tim. Slican je problem imao i Inter u Italiji, godinama su dovodili skupe igrace, a nisu imali adekvatnih rezultata
...Domenech je covjek u pravu... Nasri loptu neda nikom...kad ga vidim ja vidim jednog slinu koji JEDE LOPTU on nju ljudi jede...najradije bi je kuci nosio...plus toliko drzi loptu kod sebe dok je ne izgubi..užasan je igrac i po meni najgora karika Citija...dok je covjek Silva najjaci igrač kojeg imaju... Nasrija treba da ima na klupi a sto prije da ga proda tip je uzasan.
Sreca im treba kad igraju loto i bingo, a u napadu im treba snalazljivost, snaga u duelima, brzina, lucidnost, tehnika i uigranost.
djeko kralj
Yayu nikako ne mozes stavljati u isti kos sa Nasriem , a pogotovo ocajnim Silvom .. On je najbolji igrac ove ekipe , protiv Uniteda je pokazao u kakvoj je formi .. A o Nasriu , a pogotovo Silvi ne treba ni pricati , ove sezone su katastrofalni , Silva pogotovo ..
od balotelija nikada nista nece biti jer mu je pusteno da se sa 20 godina ponasa k\'o da nije crnac rekao bi majmun
Tevezu , Agueru i Dzeki treba ispisnica iz kluba.
Nasri je najvece g.ovno,kad ga vidim sere mi se