Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Francesco Totti: "Ne treba da napuštate svoje siromašne roditelje, kako bi živeli sa bogatim strancima." Legendarna izjava !
Grande Capitano
Ti si malo natruho s ovom izjavom...
Pade mi u ocima
Da su svi igrači odani i vjerni svom matičnom klubu i fudbal bi bio mnogo interesantniji, ovako bogati vladaju i svake godine je sve dosadnije to gledati. Ogroman respekt za Totija, legenda u pravom smislu riječi!
Kada ovo vidim. sjetim se Ivice Osima i izjave : https://www.youtube.com/watch?v=1DJLB4Wp9Sg
U Madridu mu sigurno ne bi dozvolili da se bavi mutnim poslovima uz nogoloptanje. I to je jedan od razloga zasto nije otisao.
loto dobitak je jedina stvar zbog koje bi imo sve hahaha
I Mirzeta bi u Real Madrid.
Mirzeta, štuko grabežljiva i pohlepna.
Ih ti sa 41 i Ronaldo sa 32, kakav bi to bio tandem od 73 godine ko trojica po 24 godine ! Uvijek biste imali jednog igrača više u napadu ! :))
san svakog igraca RMA
ZAO MI GA,Kakva je ovo igracina bila,al LP nikako da osvoji,isto ko zlatan,steta sto nije presao
ajde vise brate u penziju dosadan si
Upitaj Džeku,šta bi on uradio??
Mozda da ga je Husic zvao u Slobodu?!
eh to bi bila ponuda koja se ne odbija..ponudis mu panonska jezera, stadion i 2,3 naselja i eto ga..
ima amidza da te dovede u Sarajevo za 5000 KM+ bonusi, vidjet ces Ti To moj ToTi