Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo nek ide iz francuske....njegovom stilu igre ne odgovara francuska liga, najbolje bi bilo da ode u Spaniju ili Njemacku... npr. Atletico M. ili B.Dortmund
EVO STA FORUMASI TOTENHEMA KAZU NA TO :D http://www.tottenhamhotspurs.tv/forum/transfer-news/22552-miralem-pjanic.html
Pa kako vas nije stid??? Danas momak u avazu izjavio da ne prelazi nigdje.Da se bori za svoje mjesto u Lionu vi tako pisete. I vi opet objavljujete da prelazi negdje odnosno kopirate. Jel vam to zabranjeno da citate avaz?
maa to mire idi u al-jazzeru
Vi kako ocete,al\' on je prelijep!!!!
Pjanic je rekao da nikakve, ama bas nikakve ponude nisu stigle na ime Lyona. Ne bi bilo prvi put da Sun bomba bez veze.
Aston Villa bolja od Lazia sa Senadom? Jesil ti puko. Bolje onda nek ostane u Lyonu. U Aston Villi nema teoretske sanse da ide niti u Europa League, a kamo li u Champions League ili Engleski prvak da postane.
sam glup
prosjecan igrac,za njega je austrijska ili turska liga.u engleskoj ce samo na klupi sjedit.
ma kakav crni lazio rooney jesi ti dobar, pa bolje je na klupi sjedit nego u laziu igrat, al se i ti provaljujes rooney majmune
bolje i to nego mizerni lazio