Uoči derbija
0

Tottenham i Arsenal uputili zajedničku poruku navijačima

Totalsport
Uoči velikog derbija sjevernog Londona između Tottenhama i Arsenala koji se u nedjelju sastaju na Emiratesu, klubovi u zajedničkoj izjavi pozivaju navijače na korektno navijanje.

Sudari "spursa" i "topnika" često su donosili nerede u sjeverni London, pa su ovaj puta iz oba kluba u zajedničkoj izjavi uputili poruku pristalicama ovih ekipa da se suzdrže od provociranja protivnika i usredotoče na navijanje za svoj klub.

"Pred utakmicu u subotu želimo potaknuti sve navijače da podrže svoje timove i uživaju u velikoj nogometnoj predstavi. Ovaj susret je uvijek poseban događaj za sjeverni London, a nadamo se da će ovoga puta dvoboj ostati zapamćen po odličnom nogometu i korektom ponašanju navijača na tribinama. Na poslijetku, dužni smo upozoriti sve koji će doći na stadion da se strogo pridržavaju pravila ponašanja na utakmicama jer se narušavanje reda neće tolerirati", stoji u saopćenju klubova.

Nakon dugo godina timovi dočekuju derbi u izmjenjenim ulogama. Tottenham je preuzeo primat u sjevernom Londonu, a na ljestvici bježe Arsenalu 10 bodova.