Nogomet
29

Redknapp: Borba za Ligu prvaka će biti krajnje neizvjesna

Totalsport
Harry Redknapp (Foto: AFP)
Harry Redknapp (Foto: AFP)
Mnogo je neugodnosti u posljednje vrijeme bilo za Tottenham. Osim slabih rezultata na terenu, prelijevale su se jedna za drugom priče o lošoj atmosferi u klubu.

Navodno je puno toga ponukao trener Harry Redknapp, kojeg je određeni dio medija optužio da je digao ruke od kluba, te da već jednim dijelom sebe sjedi na selektorskoj klupi Engleske. Ipak, malo je sunca provirilo iznad White Hart Lanea nakon ove nedjelje, jer je Tottenham vratio četvrtu poziciju na tabeli. To je posljednja koja vodi prema Ligi prvaka iduće sezone.

Treći Arsenal ima 66, slijede Tottenham i Newcastle sa po 62, odnosno, Chelsea sa 61 bodom. Treba reći da u odnosu na ostale Arsenal ima odigranu utakmicu više.

"Bit će to krajnje neizvjesna borba za Ligu prvaka. Pa, nije niti Arsenal baš siguran jer je sada ispustio jedan bod protiv Stokea. Newcastle je izgubio sva tri, mi i Chelsea smo uzeli tri. Bit će stvarno napeto", najavio je završnicu Redknapp, ali i dodao:

"I dalje držimo sve u svojim rukama. Dobijemo li sve utakmice mi smo unutra. No, raspored nam nije lagan. Sljedeće dvije utakmice su one s Boltonom i Aston Villom i obje će te ekipe itekako loviti bodove koji im trebaju za opstanak. Neće biti niti jednostavan onaj posljednji meč protiv Fulhama, ali ponavljam, držimo sve u svojim rukama i to je dobra stvar", zaključio je Redknapp koji je posebno pohvalio strijelca drugog pogotka Kylea Walkera, koji je bio precizan iz slobodnog udarca.

"Činilo mi se da je to nemoguće zabiti Robinsonu, ali uspio je. Bravo za dečka", rekao je Redknapp.