Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad da su pametni ovi iz reala da skroz odustanu od njega, pristali bi ovi iz totenhama i na 20 M
Ne vrijedi on ni pola od te cifre !
cifutska posla,sreca pa su im dobra sjedista na klupi za rezervne igrace,ako ne vjerujete pitajte Lukicu...
karina od igraca,ne vrijedi on ni 20 miliona...on ce biti veci promasaj od klupice modrica...ovi iz reala bas ne znaju da uce na greskama...
Precijenjen igrac. Neka ga prodaju i kupe pola ekipe. Ionako ce mu cijena pasti iduce godine garant jer skuplje ne moze.
hajde bale dođi igraj uz najbolje igrače svijeta ronalda ezila alonsa modrića casillasa
pa zasto ne prodaju Bale-a dobiti će 98 miliona, od tih para mogu kvalitetne igrace kupiti i eto.. bolje 3 nego 1, glupi irci
Ovako su se natezali i sa Lukom. Real kad zaintači dovest će. Zna to jevrej Levy. Al stvarno se pretjeruje sa ciframa. Bale je vrhunski igrač. Al ovo je previše majka mu stara.
A u vladi Tuzlanskog kantona ove godine svi sportski kolektivi morat će se zadovoljiti sa 798.000 KM.
http://www.transfermarkt.com/en/premijer-liga/startseite/wettbewerb_BOS1.html , sve ukupno ...