Nogomet
0

Tottenham bez Van der Vaarta mjesec dana?

Totalsport
Foto: AP
Foto: AP
Holandski vezni nogometaš Tottenhama Rafael van der Vaart napustio je travnjak White Hart Lanea u nedjeljnom susretu 15. kola Premier lige protiv Liverpoola već u 12. minuti.

Razlog je bilo zatezanje u području zadnje lože, a iako još nisu obavljene detaljne pretrage, u klubu strahuju da bi mogao duže vrijeme izbivati s terena.

"Rafa je osjetio da mu je nešto puklo, stoga trenutno ne izgleda dobro. Vrlo je to razočaravajuće za njega, svako malo ga manje povrede napadnu", komentirao je menadžer Spursa Harry Redknapp, uz dodatak:

"To mu se događa jer je propustio predsezonu i zato jer nije puno igrao na Svjetskom prvenstvu. Kada je tjelesna pripremljenost manja, tada je igrač podložniji povredama."

Osim Van der Vaarta, strijelca šest premierligaških golova, kojem otočki mediji predviđaju do mjesec dana pauze, Redknapp je protiv Liverpoola ostao i bez braniča Younesa Kaboula koji je povrijedio kuk, te je zamijenjen već u 36. minuti. Koliko će dugo Kaboul izbivati također će se točno znati nakon detaljnih pretraga.