Rafael van der Vaart
0

"S Tottenhamom se sve dogodilo tako brzo"

Totalsport
Rafael van der Vaart (Foto: AFP)
Rafael van der Vaart (Foto: AFP)
Veliko pojačanje je doveo londonski Tottenham na samom izmaku augustovskog prelaznog roka. Na White Hart Lane je došao 27-godišnji nizozemski reprezentativac Rafael van der Vaart.

Nakon dvije godine u madridskom Realu, gdje je grijao klupu mnogo češće nego što je očekivao i htio, Nizozemac je došao u klub gdje će sigurno biti daleko jača karika nego na Santiago Bernabeu.

"Neću reći da je dobro što sam pobjegao iz Reala. Ne mogu upotrebljavati tu riječ o bijegu, jer čak sam dosta i igrao u posljednje vrijeme. No, definitivno nisam uhvatio pravi ritam u Realu i zato mi je drago što nastavljam u drugom klubu svoju karijeru", rekao je Van der Vaart i nastavio: "Umoran sam malo od te borbe za poziciju u Realu i nadam se da ću u Tottenhamu pronaći onu sretniju stranu nogometa. S Tottenhamom je stvarno sve išlo jako brzo, u 24 sata se sve dogodilo. U utorak smo stupili u kontakt, u srijedu sam, evo, njihov."

Van der Vaart je rekao i sljedeće: "Igrao sam u Bundesligi i Primeri. Stvarno se radujem dolasku u Premiership. Tottenham je pravi klub, vjerujem u lijepe dane."