Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovako sarajevo dominira nad seljom hahahah
i ovako dominiraju normalne zemlje nad sirotinjom bosanskom,ako neko ko im para dominira nad sirotinjom ubi se
Vidje li smo ih ..hahaha, arnauti razapese zastavu velike albanije usred ciganlije sa 11 igraca i klupom baci 30.000 smrdosa .
AJMO DELIJE ČETNICI SMO OKORELI BREEEE !!! ČETNICIIIIIIIIIIIIIII PONOSNI !!! TO SMO MI !!!!
mal ti nick
Slabo idem na utakmice,ali sam član HIJENE,Zvezdina grupa...Koristimo štangle,cigle,baklje,palice,noževe u tuči sa drugim navijačkim grupama.Ma da ja nisam u toj priči,ali znam šta rade
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
sasvim nebitna vijest
umri
Vidi bošnjana što klikaju na Beogradski derbi! Jel se to probudila nostalgija? Nekada mi bude žao što su bošnjaci postali toliko ekstremna nacija! Nekada je Sarajevo bio pun Delija i molim vas nemoj da čujem onu šuplju priču kako su to bili jedino srbi koji su navijali za Zvezdu ili Partizan. Tada sam i ja navijao za Sarajevo kad je igrao protiv Partizana, nema boljeg osećaja nego kad tvoj klub uzme 3 boda a najveći rival ostane bez i jednog.