Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Čak ni najveći premijerligaški klubovi u BiH nemaju podršku privrednika u vidu sponzorstva kao što ima TOŠK iza kojeg su stale sve tešanjske firme koje su lideri u proizvodnji i izvozu u BiH." Bolje da su firme stale iza svojih radnika da im povećaju plaću s minimalca, nego da se bacaju pare u nogometni klub kojem je vrh Federalna prva liga.
Sanjate budni
TOSK umjesto komunjara iz tuzle. Tone tuzla tone soloboda!
Mi mozemo samo sanjati o kvalitetnim Evropskim utakmicama ovdje, dokle god nam je ovakva kukuruz liga u kojoj se uhljebljavaju stranacki kadrovi
Ljudi o cemu mi pricamo ovdje? Naredne 2 godine ce presuditi hoce li uopce opstati fudbal u BiH. Pa FK Sarajevo i FK Zeljeznicar su jos uvijek registrovani kao udruzenje gradjana. Vise povlastica statusno ima planinarsko drustvo nego oni.