Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jest se seljucan beslija udebljao
...aa zasto nije bila legenda TOŠK-a Edin Šaranović????
Bravo Tešanj! Još da maknu SDA ublehaše, bili bi k'o Monte Carlo :)
Ma nije kod njih SDA na lokalu isto sto i ovi lopovi u vrhu stranke. Inace je to drugi svijet, o sebi pri sebi, sto se kaze.
Boze sacuvaj,stadiona i karte od 3 KM
I kod mame ti je 3 KM pa se niko ne žali! Miran budi...
Arhitektura oko stadiona je hmmm...zivopisna :)
Ako zatreba, oni su u stanju izgraditi stadion prema UEFA standardima za pola godine. Nista ti ne brini. Tesanjski privrednici su u stanju isfinansirati i puno vise. Ali ljudi su racionalni, i ne zele bacati pare dok je zec u sumi. Ako TOSK udje u PL, siguran budi da ce im u najkracem roku izgraditi najbolji stadion u BiH.
Čestitke TOŠK-u za hvale vrijedan jubilej. Želim Vam puno uspjeha u daljnjem radu.
Pridruzujem se cestitkama!