Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a kad cu ja sta dat\' ...ma bitno je da ja za reprezentaciju odigram kako treba a ovi u sitiju glupani nek\' mi placaju!!
Najbitnije je da Dzekson zg.uzi sve kalasture po Bejzmentu...
Vala je red da i BH bižuterija koja se prodala kao dijamant postigne gol
dzeko ce dva :D :D dzeko volimo te
osta jadni dzeko idol bosnjaka bez gola,a ime veliku glooovu
Govorim Torres dao go, niko mi ne vjeruje, so je najgore ba :o
el komando el fenomenalo el eleganto el eksplicito el nino ......... to mišiću
Kako je MU los.. ono il su sudiji platili, il imaju nevidjenu srecu.
Ma to El-Nino :D samo lagano :)
Nek mu sve ovo bude motivacija za sljedecu sezonu zato jer mu je ova totalno propala poslje one igre protiv Chelsea. Edine, pamet u glavu. Malo manje foliranja po Sarajevu, festanja, koncerta, i pjevanja sa Halidom i malo vise posveti se svojoj igri.
Nemojte tako zabijat` ce Dzeko ponovo il` u Njmackoj drugoj ligi il` na Grbavici... ;) Nek je on ziv i zdrav, nakupio se on kesha, moze zivjeti ne brinem se ja za njeg` !!! :) Samo onaj Man United je najveci !! GGMU !
evo i mutavi villa zabio... ccc e moj dzeko....
hahaha..pa jaro tesko ga sa klube dat...nema puno dobrih lopti za sansu...
samo mutavi dzeko nije dao gol, puu...