Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kako frizurica? je li svaka dlaka na svom mjestu?
HAHA, joj jeste glupi. Pa novinar ga pitao jesi li ljut i ovaj rekao da nije. Nije frajer rekao da jeste pa da vi pisete takve komentare.
Torres, kad ti udjes u igru najvise su se obradovali protivnici :D Sta se imas ljutiti, budi sretan sto si i na klupi uopste.
šta čes biti ljut,da nisi usao u igru bilo bi 3:1 za Španiju..
zar bi se trebao ljutiti sto je na klupi? ne kontam sta njega ima ko da pita ljuti li se ili ne! trener je tu da odredjuje ne igrac! nije ti ovo di matteo pa da mu mozes takve hirove provodit\'
eh kad se novinari krenu provaljivati - pa to niko ne moze bolje. do ulaska torresa, spanci su igrali formaciju sa 6 veznih igraca (oni naravno mogu priustiti da urade to, jer imaju kvalitetne igrace). nakon njegovog ulaska, formacija se totalno mijenja u klasicnu, sa spic napadacem. znaci nije rijec o \"samo obicna zamjena igraca\", nego je rijec o promjeni formacije tima. a zasto se bosque odlucio na takve formacije, to je vec druga prica.
Nakon onih sansI koje si promasio jucer - tvoje mjesto i jeste na klupi, u igru NEMA TEORIJE !!