Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bolji je soldado i od pedra i negreda :D
Joj al imaju vezni red ko pola Evrope....
REALNO JE I ŠTETA ŠTO JEDAN REINA ILI VALDES IDU A DE GEA NE..BOLJI JE OD OBOJICE..DRUGA STVAR,CALJEJON JE BOLJI TRENUTNO IGRAČ OD PEDRA,A SOLDADO JE ZAISTA NEPRAVEDNO IZBAČEN..
haj recite to u lice ako smijete, p.i.čke smrdljive, nemoj da vam mame driblam
ali je opet bolji od svih ostalih napadaca koji su na raspolaganju..mozda da je Lorente trenutno bolji,vrli \"poznavaoce\" fudbala.
kako ovo izgleda prejako,i pored toga sto im fale dva ponajbolja igraca sa kojima bi daleko najjaci tim imali...Puyol i Villa
torres? ne kontam, pa covjek nije cestito gola dao od kad je otisao iz Liverpula ...
Soldado ne ide, Pedro ide O.o svasta :S
pa ovaj Adrian je imao puno bolju sezonu u atleticu nego torres...al sta ces...takav ti je zivot..
http://www.a-games-online.com/ mozete li mi ponoci sa jednim likeom na stranici. Usput mozete uzivati igrajuci razne igrice na nasoj adresi. Pozdraaaaav :)
Dzeko Dijamant bi bio prvi napadac Spanije.
napad im je kar.ina
Gdje ba Raul....... aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa del Bosque kujo sto ga nisi pozvao !!!!!
Imaju Torres-a. Your argument is invalid.
pedro je igracina