Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kud ne baci atomsku!!!
šta ne kontaš? jesi li pročitao tekst? ili si retard malo žešći kojih ne manjka na ovoj stranici?
cemu ozakonjavati bilo sto u kvazi-drzavi u kojoj se niti jedan zakon ionako ne postuje?
a de jure?
tesko to \"konta\" nacija stara 18 godina...
Ne kontam, 60 godina? Hajduk od 1911 godina.
prosetaj malo do zapadnog mostara, neuma, capljine, sirokog pa i kiseljaka i viteza blize ti je pa se isprsi da vidis kako treci entitet vec postoji de facto...
HVALA BOGU, POKUČAJ BIN LADENA I AL KAIDE DA IZVRŠI TERORISTIČKI AKT NA POLJUDU TOKOM TEKME HAJDUKA I HRVATSKOG DRAGOVOLJCA NIJE SE ZAVRŠIO FATALNO.
nemojmo biti bezobrazni prema komentaru g. Torcide, treći entitet se definitivno uspostavlja i to na relaciji Split-Hvar-Trogir stoga......
Pa nije derbi vjecitih rivala
IGOR KRISTIĆ -BLEKIĆ SPERMATOZOID
mogu oni
@ Torcida Uvijek se nadje ovakav jedan strucnjak. Nije dugo potrajalo dok se jedan ugroženi nije pojavio. Dabogda ti u kuci bio aktiviran taj dinamit kad ga prizivas. De nadji pastuna na sa-xu pa se druzite zajedno, i on bi bacao dinamit ali po Afganistanu a kako vidim ti si expert za to, pa obojica idite tamo, a nas, normalne, ostavite na miru.
Bit ce ovoga i u BiH do TRECEG ENTITETA !!!
@sreca - potpisujem kuda ide ovaj svijet.....