Kažite mu gdje je Ukrajina
0
Tony Pulis očito nije učio geografiju
Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stvarno ljudi gdje je Izrael ? Otkud oni na Eurosongu? Otkud oni na Evropskom prvenstvu ?
Tip je u pravu, sve preko Drine je Azija!
Bešiktaš je opština u Istanbulu koja se nalazi u EVROPSKOM dijelu grada. Ta ista opština je čak i najbitniji dio cijeloga Istanbula, stadion kao i klupske prostorije Bešiktaša se naravno nalaze u toj opštini. Galatasaray je također sa iste strane Bosfora dok je Fenerbahće u Aziji.
Pa covjek je upravu za Tel Aviv, ali za Besiktas i Dinamo nidje vezze... Za Dinamo se provalio, a mislim i Besiktas ima puno pravo da se takmici u Europa ligi; ipak je Turska koliko toliko na evropskom tlu, Istambul- dio u Evropi, doduse Besiktas na azijskom dijelu, ali nece jbt sad Galatasaray da ide u europa ligu a Besiktas u azijsku ligu prvaka-nidje veze...a za Izrael---njih nece niko nigdje, ali eto Evropa ih primi ne znam ni ja zasto, valjda im podaleko Amerika da se takmice u MSL-u
Ironija je sto se takmicenje zove EVROPSKA LIGA Dobro su oni prosli... mogli su dobiti Corinthians,Vasco da gama i ostale evropske ekipe
hehe sto smo se raskokadakali, kao mi smo u evropi, ovo su levati. kako vas nije sramota? ako cemo realno mi nismo u evropi, tj. mi smo daleko od evrope.
Pa nece zidovi da igraju kod Arapa gostovanja. Valjda su iz sigurnosnih razloga premjesteni u Evropsko takmicenje.
zar je engleska u evropi ??
Pa u pravu je covjek - Evropa za mene prestaje na poljskoj granici, na Bosforu (Besiktas je baziran na azijskom tlu), a i Tel Aviv je zvanicno u Aziji.
pa i nisu u evropi, to je sovjetski savez
Nije ni Guine-Bissao u Evropi :D
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pa dobro sta sad svi drzite politicke govore, kazite covjeku gdje je ukrajina i kraj price, ja da znam ja bi mu reko, al neznam ni ja
Jesil se to prepoznao u ovom textu iznad??
Za Izrael je tacno, ali cuj Velika Britanija politicki dodjeljena Evropi nista gluplje nisam cuo, hahahaha!
Cao decki, zovem seUgljesa i veliki sam navijac Reala jos od davne 1998 godine. Ovu priliku koristim da kazem koliko sam ljubomoran na Mesija, ali bi mu ga ipak pofanfo za marku. Mrzim ga ono pravo, ali bih volio da sam on. Eto toliko od vaseg vatrenog Ugljese, ljubim vas sve...
Kontinent označava međusobno povezanu zemlju... Sigurno je da je Ukrajina i Istambul u Europi. Istina Izrael je politički dodjeljen Europi isto kao i Velika Britanija. Jer otok nije dio kontinenta tj. NIJE međusobno povezana zemlja.