Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sin ustasko-fasistickog ubojice svojih susjeda Bosnjaka igra za nacionalnu selekciju,za nepovjerovati
Toni Šunjić....on je poput freze....i zato mi se sviđa....momčina....
Ma daj Japalaku! Ne znam bil igro u tvom Tarchinu?!
Kakve veze ima Japalak D. sa Tarčinom....Japalak je ime,ne prezime...a iz Hercegovine sam,i ja i Šunjić...a ko i kako je u Tračinu,to ne znam,u ratu sam dolazio do bolnice u Suhodolu,i to je sve što ja imam sa Tarčinom....
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kad su se tek izvukle grupe bila je prica "dobili smo laganu grupu bicemo prvi ili drugi" A koji smo sad??? Zbog takvih prica i pocjenjivanja igracki slabih reprezentacija nas je dovelo do nemoguce misije..Najlakse davati izjave vec smo prosli i dizat euforiju a na kraju prodemo lose...Prvo ih pocjepajte pa je onda lahko slavit;)
Ali mi jesmo dobili lahku grupu, isto kao i na kvalifikacijama za SP. Drugo je što imamo nesposoban savez i onog nesposobnjakovića. Bez potcjenjivanja ikoga, ali dovoljno je uporediti igrače i to je to. Jedini konkurenti su nam trebali biti Belgija, i donekle Izrael, ovo ostalo su tarabe, kao i mi pod vodstvom onog telkana.
Safet Sušić za Klix: Andora je uvijek neugodan protivnik,ni bod nije loš....
ne treba nama ni bod. pobijedit ce mo Belgiju i Vels.....:))
Navijač.. pa ionako moramo sve pobijediti,, tako ..da
A bre sve stele i veze.Sunjic kao moze u rep. Iz 6 lige sveta a Handzic iz te iste Ne???Covjek bre odigrao i postigao vise golova nego ovaj isti..Sve po starom Stela -veza!
sve stela i politika.
Zato sam ja skoro i napisao da Mesanastavljagdje je Safet stao,prodajapolovnih igraca se nastavljaa nas navijaceko y.be zasto. O Slini Susicu i u Hajduku misle sve najgore,mole Boga da biloko kupi ali mu je u reprezentaciji mjesto zabetonirano,zasto?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)