Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prejebeno sexi lik. Totalno vruc.
Prelijep je.
Ovaj momak je stvarno dobar stoper i za reprezentaciju ostavlja srce na terenu. Puno sreće mu želim !!!
Poceli nas opsjedat kao sa Dzekom.
Sretno kralju!
Konačno jedan normalan transfer bez višemjesečnih najava o prelasku. Pozdravlja vas Tino Sven Pušić.
Bravo, lagano ali sigurno sve vise nasi ambasadori pokazuju svijetu da nismo bas zadnja rupa na sviralu!!!
Fali nam jača liga i jedan klub u grupnoj fazi Evropske lige/Lige prvaka.
Ako se želi krojiti evropska priča mora se poraditi na infrastrukturi, jer to je uslov da možete igrati u grupnoj fazi Lige prvaka ili Evropske lige.
Samo bih volio prestat slusati ove ocrtane price o "dobrim navijacima" .. Kad god,gdje god neko predje, prvo pohvali navijace. ispade svaki klub na svijetu s vrh navijacima hahah, de malo inovativnosti :p Toni lafe nas sretno ti pokazi im sta znas!!
e bas, svima je bio san, navijaci odlicni, sve lafine, ove sezone od svih transfera sam vidio mozda kod 6 igraca da su iskreno rekli, presli su zbog napredovanja svoje karijere i igranja na visem nivou, a ovi brate smorili, predje u fc mainz II kaze san mi je bio igrati za drugi tim mainza u 18toj ligi njemacke