Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo ga još jedan za kojeg mora postojati neki razlog da se zove u reprezentaciju pa se opet gluposti pišu. Sve Safetovi i Sejini puleni koje niko neće ali se i dalje moraju gurati u reprezentaciju.
Svako iole pametan to vidi al sta da radimo kad na svakom portalu imamo po 16 slepera punih "strucnjaka" koji ih hvale. Safet je istjeran ali Mesa i dalje zove i netjaka i ostale tarabe pa i ovog Hadzica.
Neka je sa srećom zmaje :)
Šunka, sretno ti bilo...nadam se da ces otici u bolji klub, zasluzio si. Imas jednu manu, volis zrinjski, ali...nekako cu ti oprostiti 😃
Ne zna ni Napoli za tebe sigurno. Ti, Svinjo, Abdija, Vranjes i Hadzic dignite Safetu bistu u centru Zavidovica jer da nije njega igrali bi po Federalnoj ligi domuzi
*Avdija, pardon
Ne seri, Sunjic je solidan igrac. Odigrao je svaku utakmicu na nivou, ne mozes mu zamjerati...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
pa nije niko izgorio po glavi da iz Napolija traze Sunjica...dajte ljudi drmnite malo tom glavom....covjek je tropa na kvadrat. nije ni blizu prosjeka. da ode u Premijer ligu niko se nebi ni zacudio.
zar ti nisi umro
Naravno da ne znaš jer se i ne interesuju za tebe. Vidi da li bi te uzeo FK Hrid.
Handzic bez poziva a bara bara ste na tabeli to je Bazdarevic
Nije ni Dzeko (pardon Dzekin agent Irfan Redzepagic) znao za Romu.