Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Super sto se napisali koji je to po redu najbrzi postignuti gol ;))
E svaka mu dala...
hvala kume, al izgleda da nema uopste prenosa za tu tekmu :S
lshunter.tv
zna li ko gdje mogu naci link da gledam tekmu west ham - millwall
Novi Dzeko http://www.youtube.com/watch?v=4jLfC0fkvuI&feature=mfu_in_order&list=UL%C2%AD%1C%C2%AD
Nemojte samo vi štrumfici o kompleksima molim vas, dovoljno ste se dosad izofirali ! A ovi što se kurce i pisu gluposti nevezane za ovaj klip - koji nema nikakve veze za FKS ili FKŽ, oni nikad nisu prosli pored stadiona i dodju se glupirat\' !
Da se primjetiti da ovi sa sjevera samo komentarisu o komsijama. Ne bave se nicim svojim. Kompleksi sta li.
Sjever je Cemer
Mislim da Bena Tomlinsona treba kupiti FK Celik nakon sto je Selji uvalio pogodak u 25 sekundi da se taj rekord Premijer lige jos vise popravi. Poslije jos jednog neuspijeha strumfova, Amar Osim moze samo jos vise da se udeblja i onako se svinja fino ugojila. Pogledajte Pliseka na kormilu Sarajeva kako covjek atletski izgleda i drzi do sebe.
ja sam se usro