Umjesto Blaža Sliškovića
0
Tomislav Ivković novi trener FK Željezničar
Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Navijam za Sarajevo, ali svaka cast za izbor trenera.
Šta bola svaka čast?! Drag mi je Željo ali su se ovdje zajebali. Lik uzima sigurno dobre pare a u Hr ga više nitko ne želi jer je provaljena amaterčina. Al ajde, bar Široki ima jednog manje konkurenta za Europu jer s njim nemaju šanse.
Pecara , lupas gluposti, neupucen si skroz, a vjerovatno i ljubomoran sto nije dosao na Pecaru!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
STomislave Ivkovicu pamtimo te iz Italije 1990. Ti si kralj koji Maradoni skide penal !
Gdje i kako ONI nalaze i angazuju trenere??? Ivkovic sem toga da je dolazio na Grbavixlcu dok je igrao ali sada nema nikakve ali nikakve veze sa Zeljom
Ma ako budemo cetvrti peti, to ce bit odlicno..
Moj Zeljo na sta si spao radi Amara ,Badzka i Selimovica ! 100 godina kluba klub pred gasenjem
Sretno!
sretno komsijama sa trenerom, jos samo da sastavimo tim i mi i vi , ... ali od koga i cega ???
Trenersko ime definitivno,ali mi je zapala jedna izjava a to je da nema nekog rezultatskog pritiska,tako da moram odmah da sugerisem cijeloj upravi da ovo nije Rudar Kakanj,Prijedor,Posusije,Gosk,Tosk. Ovo je Zeljeznicar,tim koji je dio zajedno sa Sarajevom i Zrinjskim najtrofejniji klub. Uvjek tezimo ka rezultatima,titulama,trofejima,tako da uvjek rezultatski pritisak treba da postoji.
Tomo, dobrodošao kralju!
appleUser1622128213,...pa taj isti otpisani Inter iz Zaprešića bi izborio minimalno Europu u Premier ligi BiH,..u šta se uzdižeš,..šta bi vi Mourinha,...poniznost na prvom mjestu,vidjeti gdje se spada i što se želi,..usporedba s drugima oko sebe,...a Ivković je i previše za BiH ligu,..inače ovo je početak Mamića u BiH nogometu,..
solidan trener, bolji od sabljića
tog više NIKO NEĆE U HRVATSKOJ! trener "pametan" ko decembarski trboje.
sretno mu bilo,ja kao Maniac blago je reci da sam iznenađen,znam da nije jeftin,ali ovo je sve mazanje očiju dok se organizacija kluba iz temelja ne promjeni. FORZAAAA ŽELJOOOOO!!!!
Tonu sve dublje!
kao navijac zelje od malih nogu sa familijarnom tradicjjon od 3 generacije mogu rec da je zeljo srozan do dna. ne trbaju nam kozmeticke promjene
A sta to u ovoj državi nije dno dna?
Plata mu je u certifikatima.
Pa zar je Sliskovic bio trener 🤡🤡