Komentari (306)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stigoše ljudi 0:3
4 3
Sto bi rekli holandjani, ustaski klub vodi 4:3
svaki klub koji stigne 0-3 i jos da 4-i go pa na kraju pobijedi.....druze kapa do poda
Zrinjski je sinoc zaradio na 10 000 ulaznica koliko je Uefa odobrila sjedala pod Bijelim Brijegom nestvarnih 400 000km , takodjer osvojio je za pobjedu 1 000 000km , sto je vec 7 500 000km ovo ljeto u Evropi. Primjera radi , za osvojenu premijer ligu prosle godine osvojio je 500 000km . Dajte domacini odrijesite kesu ako mislimo da klubovi ista u Evropi pokazu, svi klubovi vise zasluzuju!!!
Pozdrav. Mene samo zanima dragi moji susjedi gradžani patrioti i jedini pravi sinovi Bosne ponosne zmajske jel ga Zrinjira?
Svinjski za život cijeli.
Jesi li prirodno panglu ili si pao na glavu ko mali?
Svaka čast Zrinjski.BRAVO
Nije mi jasno kako ne mogu napuniti stadion ,sve u svemu dobra igra zrinjskoga poz.
Pa pun je koliko moze biti. Neka pravila glupa
Nije mi jasno kako ne mogu napuniti stadion ,sve u svemu dobra igra zrinjskoga poz.
UEFA je dozvolila samo dojnju tribinu i dio gornje. 10 000 ljudi, to je planulo. ipak na 40km to je 400 000km . Primjera radi HSK Zrinjski je sinoc uzeo 400 000 na ulaznicama i 1 000 000 za povjedu. Za osvajanje premijer lige prosle godine nagrada je bila 500 000km . Sad malo razmisli gdje je Zrinjski.
Srce kaze bravo ,mozak drugacije…€&@€!/!!!
Bravo Zrinjski...samo naprijed
Gospa i Bog vole Hercegovce, jedino tako mogu objasniti ovo čudo.
Izvuce se zrinski taman sam htjeo da ih popiškim malo čovica cu onda nek kvasi bilo gdje
Trebat ce 20-ak godina da neko bude na ovom nivou, da prodani bošnjo pazi i cuva i bori se za svoje, a ne i guzu da prodaje za pare. Zato i jesmo tu gdje jesmo i Sarajevo i Željo i ostali klubovi,kao i narkomanija i klošari od navijača koji ništa ne kontaju, sem da pale baklje i bacaju petarde, a Zrinjskom mogu samo cestitati.
Bravo Zrinskiiiiii bravo
Jedini ozbiljan klub u našoj državi. Treba biti realan. Zrinja je davno prerastao trenutnu ligu, po stručnom stožeru, poslovanju i na kraju rezultatima. A sto je sa našim Sarajevskim klubovima? Jednostavno, mahala.
🇧🇦⚡