Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kod vas stalno hladni tuševi Allaha mi šta je ovo
Jedna se krezzuba gorila popela na vrh onog nebodera na Koševu da gleda 'vječiti' derbi. Ništa joj ne bi jasno. Igra rastrgana i nepovezana, puna prekida i grešaka, igrači niti znaju dodati niti primiti loptu... 'Orde i Monijoci se poredali na dva kraja i pjevaju svoje blentave pjesme, dernjaju se besmisleno, krevelje se i viču 'aleee'... Rezultat i dalje 0-0. I skuži gorila da je stvar ništavna i odskakuče za Firencu da upiše baletnu akademiju. 🦍🩰
nema nista ni u ovoj sezoni
Nastavlja se agonija Zelje!
A nekad smo slavili titulu protiv njih na grbavici 2012/2013 4-0......na sta smo spali ccccc
Ne razumijem da dovedes Haracica iz prve lige, vidi se realno da decko nije kvalitet za Želju. Ne moguce da u omladinskom pogonu Želje nema boljih igraca ako ne podjednakih kvaliteta, pa bolje i svoje igrace gurati kaliti sto se kaze.
Ma vi ste nula od ekipe!
Ni Leotara ne mogu dobit 😁😄😂😂😂
Na zalost od Zelje su samo jos navijaci ostali ovo ostalo od trenera do igraca odron.
E moj Hase komšije nam se gase 🙄😛😛😛😛
ne zna se ko je gori
najbolja atmosfera u drzavi
Svaka čast navijačima Želje najbolja atmosfera u čitavoj Premijer Ligi
Ubiiiiiiiiii. See you after the game.
4-5 hiljada stolica hahaha