Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Danasnji derbi i ovo veceras-dva svijeta...
(Bosansko)Hercegovacki El Classico
Teren u Mostaru i u trening centru dva svijeta...
Pucate mi minuse danas kada kazem da je zrinjski 5 klasa iznad Zelje i sarajeva navijam za Zelju,ali realno najaci su to treba svako da prizna ja ih nevolim ali tako je.
Zrinjski će biti prvi klub koje će otići u grupnu fazu evropskog takmičenja....imaju ljudi sistem koji godinama grade, najbolji klub iz BiH bez konkurencije
Kad je kod sarajeva zelje i Veleza prevari otmi guraj svoje interese pare itd itd...
To je ogromna razlika u kvaliteti. Velež igra isti fudbal kao prije 30g
Zrinjski=ARMIRANI BETON
Volim Velež al Zrinjski je institucija bh fudbala...
Početničke greške i kazališna publika.
Atomski Zrinjski!!!
Zeljovac sam, Velez mi drag, al zna se odma gdje ce titula, Zrinjskom..To je realnost, najjaci klub u drzavi .
Ne pomaze Vam ni sto ne date navijacima da dodju! Dzaba rohdjeni
Derbi u Sarajevu i ova ljepota sad smijesno usporedjivati... Al ipak se vidi nadmoc Zrinjskog, za klasu su bolji likovi. iskoriste prilike, smireni.
zrinjski vječiti prvak
Milina gledati utakmicu zbog terena i da su Bogdom svi ovakvi tereni,a n3 oranice ne mogu ni ove elektricne reklame poprqviti sliku kad su tereni uzas.
1-4
Opet iznenada,erupcija oduševljenja😂