Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nemam uopste osjecak ko da se igra derbi.
derbi? haha
po prikazanom na terenu i nije derbi, kvalitet 1 lige fed. Izbi sto dalje od sebe
Ocaj, isto djeca na igralistu osnove skole kad bezveze igraju. Ne zna se ko je gori, tuga
Utakmica za zaborav
Jadni mi sto volimo ove klubove tolko. Patnja za gledat…
E moj Sablja, cijelu utakmicu smo bez udarca u okvir gola !!! Bruka i sramota!!! Daj sam ostavku, dok je na vrijeme, da spasimo sezonu !!!
Jbt zamisli samo da od igrača iz naše lige moraš sastaviti reprezentaciju,nedaj Bože,mislim da bi na dresovima imali slovo L obuka,svi bi nas kantali😁😊
Na sta je spao bosanski nogomet majko mila. Jos malo pa ce nam i hokej bit bolji ha ja
može li me neko prosvijetliti kako se zove ovo, što ovi ko igraju,nije ni fudbal a ni nogomet,ovo treba sve rastjerati i jedni i drugi samo blate grb i ime tima....volim Želju i naravno navijam ali ovo je daleko ,daleko od pravih ekipa....
SUDIJA Admir Music STARi PITAR iz Hrasnice
Zanimljivo,da ni jedan igrac Sarajeva nije bio žuti , abilo je prekrsaja za zatvora
Katastrofa od utakmice, nešto malo manje loše 2. poluvrijeme, ali jako slabo je to !!!
I jedni i drugi se vise valjali po terenu nego sto su igrali fudbal
Opet vjetar ko u Mostaru
E jesu šega i jedni i drugi kad padnu pa počnu udarati rukom od zemlju,ko veliki fudbaleri.....
Nevjerovatno je da niti jedna ekipa ne moze zadrzati loptu u svome posjedu dvije minute, pa makar se dodavali u zadnjoj liniji i vracali loptu golmanu. Ovo me podsjeca kad amateri igraju PES i kontaju da svaki posjed obavezno mora ici naprijed, pa samo srljaju, gube lopte svakih 5 sekundi, rascjepkana igra bez ikakvog smisla. Uzas. Amatetski nogomet.
Kakvi amateri….ništa odvratnije nisam gledao na tv-u zadnjih godina!
ja derbija i g ovana