Premijer liga BiH
27
Tok utakmice: Sarajevo - GOŠK 3:0
Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tanko je ovo....Gosk da je malo prisebniji mogli su zabiti gol....pravo puno para je ulozeno u igracki kadar FKS ali tanko je ....ovo MORA bolje...
Utakmica se igra 90 minuta + nadoknada
Igraj bordo bijeli
Ovo je vazna pobjeda prije zimske pauze. Idealno da Rozman provede prve pripreme sa ovim timom i vjerovatno jednim kvalitetnim pojacanjem posto nam se vraca Gulish i Kapetan! Mozda jos golman! Niko ne treba umirati u ljepoti! Uvojek se pampe bodovi i rezultat! Primjer je Velaz u bivsoj Jugi. Tri-cetri godine igrao najljepsi fudbal, imao najbolje fudbalere i nikad titulu nije osvojio!
Jel moguce da na sjeveru su toliki debili navijaci sa toliko malim mozgom da im se nemoze objasnit da nebacaju ove dimne petarde. Zabranite im na utakmicu da dolaze ili ih pregledajte bolje. Za sta sluze ovi zastitari ,pregledaju tamo na zapadi i istoku gdje nema nikaki problema,a ove budale pustaju da rade sta hoce.
Jel moguce da na sjeveru su toliki debili navijaci sa toliko malim mozgom da im se nemoze objasnit da nebacaju ove dimne petarde. Zabranite im na utakmicu da dolaze ili ih pregledajte bolje.
Sarajevo mora bolje....ovo sto sada gledam tanko je .....MORA I MOZE BOLJE...
Malo je reći da je Sarajevo loše.
Rožmane iz goreg u gore
Da ne bi bilo, eto GOSKA iza coska
voljeli bi vi. ipak vam je gosk konkurent u opstanku
Doveli golmana, masno ga platili i lik im tek dobija priliku kad je Šahinović dogovorio transfer. Ja ne znam da li u Sarajevu ima iko od struke!?
Rožman veze nema,Šaha je Bufon za njega.
Mislio sam Rogić veze nema,Rožmanu puna podrška 👏
Bice puno Kosevo, trazi se karta vise
Dobar sarkazam aferim 👍