Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
STEVANOVIĆ IGRAČ UTAKMICE, SVAKA ČAST !
Prica se da su nasi ONAJ teren iz zenice prodali ALZIRCIMA:::
Pape mlade talente guraj a saronje u penziju.sa ovima se neide u Brazil?
Super jos jedna pobjeda zmajeva.
sve je krenulo nabolje kad je pjanic izbacen napolje
kakav je ovo teren jbt kakva shrekova mocvara
STEVANOVIĆU SRBINEEEEEEEE
Zeljo - Alzir 1 : 0
ko drugi do dijete sa Grbavice...
Admiru Gogicu je drago
gool, šošoni
navijam za sarajevo ali SVRAKA svaka ti cas
gooooooooool
Ja igre i kurtza, samo nabijanje lopte sto dalje, na ovakvom se terenu nemogu testirati igraci a kamoli uigravati ekipa, ovo je cisti promasaj za obje ekipe
Ovaj teren isti one riznice u Kini, polu blato, polu voda
WTF did I just watch??? Goreg terena i samim tim gore utakmice u svom zivotu vidio nisam. Zali boze 90 minuta zivota...Neka bude 3:0 za Alzir - SAMO NEKA SE OVO ZAVRSI!! Neki nasi navijaci ce evaluirati trud nasih igraca u ovoj tekmi...JA zelim kraj, a kamoli oni koji trce po ovome :-)